Gezonde recepten

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met afvallen. Ik wilde niet een echt dieet gaan volgen, want dat had ik al zo vaak gedaan en dit heeft nooit het gewenste effect gehad. Ik ben wel vaak veel afgevallen maar die kilo’s zaten er dan ook zo weer aan. Ik had als kind al overgewicht en had me min of meer al neergelegd bij het feit dat ik nooit een mooi figuur zou hebben en dat ik nooit maat 38 van kleding zou passen.

Omslag
Gelukkig is er een punt geweest in mijn leven dat ik een omslag heb gemaakt. Ik werk namelijk op kantoor en mijn directe collega was ook nooit heel dun. Echter op een gegeven moment zag ik haar veranderen. Haar figuur werd mooier, ze straalde meer en had meer energie. Ik vroeg haar hoe ze dit deed en ze vertelde me dat ze was begonnen met koolhydraatarm eten. Ze was het namelijk zat om altijd te moeten winkelen in grote maten kledingwinkels en dat ze nooit vol zelfvertrouwen op het strand kon liggen. Een vriendin van haar deed dit ook en die was helemaal fan van het koolhydraatarm eten en dus was mijn collega er ook mee begonnen. Ik heb toen besloten dat ik dat ook wilde.

Koolhydraatarm eten
Via het internet ben ik gaan zoeken naar koolhydraatarm eten en al snel kwam ik op de website van Atkins terecht. Atkins is het meest bekende low carb dieet. De website van Atkins staat vol met gezonde recepten die allemaal koolhydraatarm zijn. Al snel merkte ik dat het werkte en begon ik steeds meer te genieten van het koolhydraatarm eten. Het heeft mij echt gemotiveerd dat ik in het begin al snel begon met afvallen en resultaat zag. Dit heeft mij er doorheen gesleept met als resultaat dat ik nog steeds deze gezonde recepten eet. Inmiddels ben ik ruim twee jaar verder en ben ik ruim 20 kilo afgevallen en heb ik inmiddels kledingmaat 38. Daar ben ik echt heel erg blij mee en dat geeft mij heel veel zelfvertrouwen.

Comments are closed.