Gezonde huisdieren

Huisdieren zijn veel vatbaarder voor verschillende ziektes dan dieren die in het wild leven. De reden hiervoor is dat huisdieren veel vaker in aanraking komen met toxische stoffen en in een stressvollere omgeving leven. Organimal bedacht dat het helemaal niet slim is om de zoektes die de dieren hierdoor opdoen in dezelfde omgeving op te lossen. Zij vindt dat je beter de natuur haar werk kunt laten doen.

 

Organimal wil er alles aan doen om jouw huisdier zo snel mogelijk weer gezond te krijgen. Om die reden licht zij de eigenaren van zieke honden en katten van tevoren goed in over de keuzes die er zijn. Hierbij ligt de focus op genezing, herstel en onderhoud. Waar andere dierenklinieken vaak winst willen maken, draait het Organimal vooral om het welzijn van de dieren. Zij willen dan ook werken aan oplossingen voor de lange termijn. Soms kun je er niet aan ontkomen om een bezoek aan de ‘normale’ dierendokter te moeten doen. Echter, daar waar dat niet nodig is wil Organimal graag gezondere en goedkopere alternatieven bieden.

 

Deze organisatie specialiseert zich al meer dan twintig jaar in de combinatie van dierengeneeskunde met verschillende Oosterse en Westerse kruiden. Anders dan sommige andere artsen, nemen de dierenartsen die werkzaam zijn bij Organimal alle aspecten omtrent gezondheid mee. Dit omvat dus ook dingen als stress en beweging, iets wat niet door iedere arts meegenomen wordt in de behandeling. Toch is stress bij honden een veelvoorkomend probleem. Wanneer je je huisdier in optimale staat wilt hebben zijn dit toch belangrijke dingen.

 

Bij Organimal kun je terecht wanneer er iets aan de hand is met je hond of kat. Alle supplementen die deze webshop aanbiedt zijn gemaakt van pure Oosterse en Westerse kruiden. Over het algemeen ben je met een behandeling van de supplementen van Organimal een stuk voordeliger uit dan wanneer je naar de dierenarts gaat. De specialisten die werkzaam zijn bij Organimal vertellen je graag meer over de werkwijze die zij hanteren.  Diergeneesmiddel online kopen kun je doen op www.organimal.nl.

Comments are closed.