Gemotiveerde werknemers gezocht

Wanneer u op zoek bent naar werknemers nabij Drachten bent u bij Flexwurk aan het juiste adres. Flexwurk is een uitzendbureau wie werkgevers van professionele werknemers voorzien. Wij zijn anders dan andere uitzendbureau’s omdat wij streven naar absolute klantgerichtheid. Bij ons heeft u het recht te zeggen wat we doen, en te doen wat we zeggen. Wij kunnen het juiste advies op maat geven door de werkervaring van al onze medewerknemers. Zo kunnen wij u het beste uit de brand helpen wanneer u dringend nieuwe werknemers nodig heeft.

Super geholpen dankzij Flexwurk

Ik was al een hele lange tijd op zoek naar een nieuwe baan. Ik ben ontslagen door faillissement van het bedrijf waar ik heb gewerkt en heb sinds mijn ontslag nog geen nieuwe baan kunnen vinden. Ik woon zelf in Drachten en was ook op zoek naar een baan in de regio Drachten. Zo ben ik bij Flexwurk uitgekomen. Nadat ik me heb ingeschreven bij Flexwurk werd ik al snel geholpen. Doordat ik werkloos was had ik niet veel te besteden en was het fijn dat ze lage uitzendtarieven vroegen. Ik ben nu een tijdje aan het werk bij mijn nieuwe werkgever.

Voor meer informatie over uitzendbureau Drachten van Flexwurk kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Comments are closed.