Gemakkelijk een klusjesman vinden, dat doet u zo!

Waar vindt u een goedkope en toch betrouwbare klusjesman? U komt ze tegen in alle soorten, betrouwbare vakmannen, maar ook oplichters en te dure klusjesmannen. Zelfs bij een erkend bedrijf kunt u soms nog teveel betalen. Zeker als u zelf weinig verstand heeft van de klus, de reden waarom u een klusjesman inhuurt, loopt u een hoger risico bedrogen te worden.

Timmerman of schilder nodig?

Voordat u een klus laat opknappen voor een klusjesman, kunt u het best de reputatie van de klusjesman controleren. Heeft een familielid of kennis bijvoorbeeld al eens gebruik gemaakt van deze klusjesman en heeft u niets anders dan goede reacties gehoord, dan zit u zeker goed. Maar kent u de klusjesman via een bedrijf of via een andere klusjesman, dan bestaat de kans dat deze aan elkaar verdienen en u dus eigenlijk teveel betaalt. Dit wil dan niet zeggen dat deze klusjesman ook werkelijk goed of slecht werkt levert, maar doe in zulke gevallen zeker een prijsaanvraag bij een andere klusjesman, om te bepalen of zijn prijs niet te hoog ligt.

Voor iedere klus een klusjesman

In principe heeft u voor iedere klus een andere klusjesman nodig. Maar er zijn ook dingen die u zelf kunt doen en u dus niet per direct een vakman voor moet inschakelen. Denk daarbij aan binnenwerk schilderen. Deze klussen kunt u best zelf doen om geld uit te besparen. Maar gevaarlijke klussen moet u altijd uitbesteden, begin bijvoorbeeld nooit zelf aan elektriciteit te knoeien. Ook grotere verbouwingen zijn het best aan een vakman over te laten.

Goedkoop een klusjesman vinden

Goedkope klusjesmannen vindt u door offertes en prijzen te vergelijken. Zo zijn er tegenwoordig gemakkelijke websites te vinden, waar u in een keer vrijblijvend en gratis offertes van klusjesmannen kunt aanvragen. Zo bent u zeker van een klusjesman die aangesloten is bij een landelijk netwerk en dus al gekeurd is, en daarnaast ook zeker van een goede prijs, omdat u zelf kunt kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.