Geen suiker, wel zo lekker!

De laatste tijd is het veel in het nieuws en de media. Hoe slecht is suiker en waarom is het zo slecht? Het probleem met overmatig suikergebruik is dat het een evenwichtige en natuurlijke opname aan vitamine en mineralen verstoort. Het is zelfs zo dat suiker een verslaving kan zijn voor sommige mensen. Overgewicht is vaak een logisch vervolg van deze verslaving.

Geen voedingswaarde

Witte suiker, wat het meest gebruikt wordt heeft een proces doorstaan in de fabrieken waardoor alle vitaminen, mineralen en andere goede stoffen eruit worden gehaald. Ruwe en bruine suikers hebben daarentegen nog de meeste voedingswaarde voor het menselijk lichaam.

Alternatieven

Kinderen zijn doorgaans gek op snoep, zoetigheid en suiker. Toch weten we dat dit niet goed is voor de opvoeding van onze kinderen. Maar zijn er dan alternatieven voor al dit lekkers? Het antwoord daarop is simpel; ja! Producten van Slimpie zijn daar een goed voorbeeld van. Deze producten zien we steeds vaker in de supermarkten. Wel het lekkers, maar dan met minder suiker! Dat Slimpie bezig is met een opmars is niet zo verwonderlijk. Steeds vaker worden de negatieve zaken belicht van de huidige producten waar veel te veel suikers in zitten. Ons advies om eens de producten van dit merk te gebruiken om zelf te ervaren dat het ook met minder suiker net zo lekker kan zijn! Daarnaast kun je ook nog eens Slimpie spaarpunten verzamelen voor leuke gadgets.

Comments are closed.