Frisser door een infraroodcabine

Uw spieren kunnen zwaar en stroef aanvoelen na het sporten, een goedkope infraroodsauna maakt uw spieren weer gezonder, wat blijkt uit onderzoek. Zweetklieren gaan werken door de warmte die een i.r. sauna geeft. Melkzuren worden verwoest tijdens het zweten, om daarna door de nieren te worden uitgestoten. Dat maakt de zuurstof voorziening naar de spieren open.

Alvorens u in de infraroodcabine gaat kunt u het beste eerst gaan sporten. Dikwijls krijgen mensen geringer zin om te sporten door de branding van een goedkope infrarood sauna. Na het sporten kunt u niet meteen in de infraroodcabine, het is namelijk essentieel om eerst behoorlijk af te koelen. Laat uw ademhalingsfrequentie, pols en bloedsomloop eerst  voldoende minder worden tot een gebruikelijk niveau. U verliest dikwijls vocht gedurende het sporten en het gebruik maken van van een i.r. sauna, neem daarom voldoende mineraalwater.

Onderzoekers zeggen dat uw fysieke prestatie beter word door een infraroodsauna. Bij 10 minuten in een goedkope infraroodsauna te hebben gezeten zal u het uitkomst al merken. Doorgaans kost het daarom weinig tijd. Het repareerd onder andere uw ademhalingscapaciteit en uithoudingsvermogen. Daarnaast beperkt het spierpijn en scheurtjes die zijn opgekomen door het sporten worden verbeterd. U zal zien dat u blijer word van een infraroodcabine, het zorgt bovendien voor een geweldige ontspanning!

Comments are closed.