Ford Sloopauto naar de Ford sloperij

 Ford Demontage op hoog niveau!

Als jouw auto zo erg beschadigd is geraakt dat deze niet meer te herstellen of goed te besturen is dan is waarschijnlijk alleen de Ford sloperij nog een geschikte plek voor jouw auto. De schade aan de auto herstellen zou immers een te hoge prijs bedragen en daarom kun je maar beter voor de verkoop aan de Ford sloop kiezen. Je kiest dan eieren voor je geld want je bent dan van de auto verlost en je krijgt hier ook nog eens een vergoeding voor.
Sloopauto verkopen voor vergoeding aan Ford sloperij

De hoogte van de vergoeding hangt af van de schade die het voertuig heeft en hoeveel onderdelen er nog in de auto zitten die nog opnieuw gebruikt kunnen worden. Het bedrag zou zomaar eens enkele honderden euro’s kunnen bedragen als je geluk hebt.

Omdat het gevaarlijk kan zijn om met een kapotte auto de weg op te gaan kunnen veel sloperijen je ook helpen met het vervoer van de auto naar de Ford autosloperij. Zij hebben een auto ter beschikking waarop zij andere auto’s kunnen vervoeren en zo hoef je niet de weg op met een ongeschikte auto.
Bij de verkoop van jouw auto krijg je ook een belangrijk document  van de medewerkers van de sloperij overhandigd. Dit zogenaamde vrijwaringbewijs is een document waarmee je aan kunt tonen dat je de auto verkocht hebt aan de autosloperij. De auto wordt dan van jouw naam op de naam van het sloopbedrijf gezet. Dan zijn zij verantwoordelijk voor de dingen die er nog met de auto gebeuren.

Comments are closed.