Ford Ka 1.2i 69pk Champion Edition kopen met 2.205,00 euro korting

De nieuwe Ford Ka Champion Edition is momenteel verkrijgbaar met een forse korting, het is een sportieve auto, herkenbaar aan de nodige badges en logo’s. De auto is gebaseerd op de Limited Edition, met als extra’s airco, elektrische ramen en spiegels, zij airbags en een radio/cd aansluiting.

Deze moderne uitvoering zorgt voor een sportieve, stoere look en biedt veel leuke extra’s voor een aantrekkelijke prijs. De auto is niet alleen luxe en modern, maar ook erg licht wat betekent dat u niet veel kwijt bent aan de wegenbelasting. U kunt voortaan met de nieuwe  Ford Ka Champion Edition sportief rijden in een luxe auto voor een lage prijs.

Een luxe, sportieve nieuwe auto kopen voor een lage prijs

De nieuwe Ford Ka Champion Edition is ideaal, dankzij zijn strakke, sportieve look. De auto is namelijk voorzien van allerlei stoere extra’s die de bestuurder jaren rijplezier zal gunnen. Bovendien betaald u maximaal rond de 300 euro per jaar aan wegenbelasting, de auto is ook erg zuinig dus u zal er financieel op vooruit gaan. Deze auto kopen zal uw portemonnee blij maken en uw gezin betrouwbaar en veilig vervoeren.

De nieuwe Ford Ka Champion Edition kopen met korting

U kunt nu de nieuwe Ford kopen met een geweldige korting van 2.205 euro korting op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com. Dat is 23% korting op uw nieuwe auto! Zit u nog steeds met uw oude auto waar u eerst vanaf wil? Geen probleem, meld dan snel uw oude auto aan op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang binnen 48 uur een bod van een erkende occasion inkoop bedrijf. U hoeft de aankoop van uw nieuwe Ford niet uit te stellen omdat u eerst van uw oude auto af wil, dat wordt allemaal op korte termijn geregeld. Grijp uw kans, laat deze aanbieding niet voorbij gaan.

 

Comments are closed.