Finidiar voor elke hond

Last hebben van diarree of maagzuur is erg vervelend. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar zeker ook voor dieren. Wanneer uw hond last heeft van een van deze klachten kan dit dan ook erg vervelend zijn voor uw hond. Vaak voelt uw hond dan zich ook helemaal niet lekker. Het is dan ook belangrijk dat uw beestje zich snel weer beter gaat voelen. Een oplossing voor maag – en darmklachten bij honden is Finidiar. Finidiar dient als ondersteuning bij aandoeningen van het maag-darm kanaal bij honden. Finidiar beschermt de darmwand en geeft indikking van de darminhoud. Hierdoor voelt uw hondje zich al snel een stuk beter.

Waardoor kan een hond last krijgen van maag – en darmklachten?

Honden kunnen op veel verschillende manieren last krijgen van maag – en darmklachten. Zo kan het zijn dat uw hond iets verkeerds heeft gegeten, maar het kan ook worden veroorzaakt door contact met andere honden. Een andere veelvoorkomende oorzaak is gras. Honden willen nog wel eens gras eten en hierdoor kunnen maag – en darmklachten ontstaan. Gras kan namelijk besmet zijn met een virus, waardoor ze de klachten oplopen.

Voor welke honden is Finidiar geschikt?

Finidiar is geschikt voor elk soort hond. Wanneer uw hond zich even niet helemaal lekker voelt kan Finidiar de oplossing zijn. Over het algemeen voelen honden zich maar kort slecht, door hun snelle genezingsmogelijkheid. Maar wanneer de diarree of maagzuur aanhoud wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Wanneer uw hond veel last heeft van diarree doet u er dan ook goed aan om Finidiar toe te dienen. Uw hond zal zich snel beter voelen. Finidiar versoepelt de darmwand van de hond en beschermt de darmwand. Ook zorgt Finidiar ervoor dat de darminhoud dikker zal worden. Op deze manier heeft uw hond al snel minder last van diarree. De hoeveelheid Finidiar hangt af van het gewicht van uw hond. Finidiar mag namelijk in verschillende doseringen worden gegeven. Lees dus altijd even goed de bijsluiter zodat je niet teveel of te weinig toedient.

Comments are closed.