Feest vieren op de Balearen

De Balearen zijn toch vooral bekend om de nachtelijke feestpartijen. Vooral Ibiza heeft zijn naam hoog te houden op dit gebied. Allerlei bekende DJ’s uit Ibizi en ver daarbuiten komen hier de feesten een nog feestelijker karakter geven.

Dankzij het subtropische, mediterrane klimaat is het goed toeven op de Balearen. Het is er alleen in de eerste twee maanden van het jaar erg koud. Dan kan er zelfs sneeuw vallen in de bergen.

Spanje Mallorca is naast Ibiza ook een heerlijke vakantie bestemming. Je hebt hier alles wat vakantie Spanje tot een feest maakt. Je treft hier fijne stranden, mooie landschappen, authentiek dorpjes en een bruisend uitgaansleven. Het eiland is in trek bij jong en oud. Je kunt er fantastisch shoppen of een tochtje op een kameel maken. En dat op een dag.

Wat leuk is om te doen, is een scooter huren om de schitterende omgeving te verkennen. Zo zie je mooie landschappen met heuvels, diepe ravijnen, druipsteengrotten en zandstranden onderweg. Het mooiste zandstrand is trouwens in Alcudia. Hier vind je ook een gezellige boulevard met winkels, restaurants en bars.

Ook kinderen hoeven zich op Mallorca niet te vervelen. Je hebt er verschillende attractieparken waaronder het Hydropark waar jong en oud zich heerlijk kunnen vermaken. Je kunt de kinderen ook interactief laten vermaken in het Katmandu Park in Magaluf. Of je kunt naar La Reserva voor outdoor ervaringen zoals rotsklimmen, mountainbiken en schatzoeken. Voor meer natuurschoon kun je naar Marineland in Portals Nous of Parque Natura nabij Santa Eugenia. Ook Botonicactus en Natura Zoo Parc zijn prachtige bestemmingen om te bezoeken met of zonder kinderen.

In de hoofdstad van Mallorca kun je lekker stappen. Ook het casino is wel eens leuk om te bezoeken. Wie weet win je er nog wat. Voor heerlijke cocktails ga je naar Abaco.

Comments are closed.