Factuurprogramma maakt factureren gemakkelijker

Een factuurprogramma blijkt voor veel ondernemers de ideale oplossing om de administratie bij te houden. Workspace is een aanbieder van een dergelijk factuurprogramma. Als ZZP’er of als kleine onderneming is het een eenvoudig programma om zelf de uren mee bij te houden en deze vervolgens eenvoudig te verwerken tot een nette factuur. 

De mogelijkheden van Workspace

Het is een eenvoudig programma waarmee eigenlijk iedereen overweg kan, je kan verschillende uitbreidingen kiezen waardoor je zelf bepaalt hoe uitgebreid pakket je graag wilt gebruiken. De facturen kan je persoonlijk maken door zelf een huisstijl in te stellen, ook kan je gemakkelijk je klanten via iDeal laten betalen. Dit werkt voor beide partijen zeer toegankelijk. Ook kan je automatisch facturen versturen naar de klanten, waardoor je zeker weet dat zij de goede factuur op tijd ontvangen. En een overzicht van de financiën houd je bij in een financiële rapportage. Een compleet pakket dus!

Hoe kom je aan zo’n pakket?

Via de website van Workspace kan je eenvoudig een dergelijk pakket bestellen. Ook is het mogelijk om een aantal dagen Workspace gratis te proberen en zo te bekijken hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen.  Meer weten? Probeer gewoon de factuur software!

Comments are closed.