Facelift zonder operatie

Het begint steeds minder bijzonder te worden. Het lijkt erop dat het taboe op het behandelen van je rimpels er een beetje af begint te gaan. Een bezoekje aan een Botox kliniek wordt net zo normaal als een bezoekje aan de kapper of de tandarts.

Je kunt dan ook door een bezoekje aan je favoriete Botox kliniek de gevolgen van het ouder worden nog even uitstellen. Je rimpels worden gladgestreken en het is veel minder ingrijpend dan een chirurgische ingreep waarbij de huid van je gezicht helemaal losgetrokken moet worden om vervolgens weer aangespannen te worden.

Bij Botox Barendrecht streeft men er naar om met de behandelingen een natuurlijk resultaat te bereiken. Het is een vreemd gezicht als je door een verkeerde behandeling met Botox je wenkbrauwen niet meer zou kunnen optrekken. Dit komt werkelijk voor. Een rimpelbehandeling met Botox verlamt de geïnjecteerde spieren in je gezicht tijdelijk. Hierdoor kunnen deze spieren zich ontspannen en komen de rimpels minder tot uiting. Het effect van Botox is helaas wel na een maandje of vier uitgewerkt en dan moet je de behandeling herhalen.

Voor een Botox behandeling moet je niet kinderachtig zijn met spuiten. Je krijgt eerst een verdoving in de plaatsen, die behandeld gaan worden, en dan gaat de echte behandeling beginnen. Als je de aanwijzingen volgt van de behandelaar kun je er heel snel weer top uitzien. De Botox doet al wel direct zijn werk.

De Botox klinieken schieten als paddestoelen uit de grond. Dat is natuurlijk niet voor niets. Wij, dames voor over de veertig, willen er ook gewoon goed uitzien. De meeste nieuwe klanten van de Botox klinieken zijn trouwens nog wat ouder. De nieuwste klandizie is 70 jaar of ouder. Wat BN’ers als Patricia Paay en Patty Brard kunnen, kunnen wij ook schijnen zij te denken.

Comments are closed.