Expres pakt uit met nieuwe websites

Het Expres Concept maakte afgelopen week melding van enkele nieuwe initiatieven. In week 19 van 2012 pakt het Expres Concept verder uit. Twee nieuwe websites verbinden consumenten met gerenommeerde vakmannen en vice versa. Om kwaliteit te kunnen waarborgen wordt gebruik gemaakt van het Kluskeurmerk. Via het Expres medium krijgt ieder gerenommeerd en belastingafdragend bedrijf of klusjesman een eerlijke kans op nieuwe opdrachten. Bovendien is de consument door het Kluskeurmerk verzekerd van controle op de kwaliteit en bedrijfsvoering en staat er een onafhankelijke geschillencommissie klaar indien er onverhoopt toch iets mis mocht gaan.

Badkamer Expres

Badkamer Expres biedt oplossing aan consumenten die op zoek zijn naar een specialist voor badkamer renovatie, ontwerp of de vervanging van het sanitair. Doordat er meerdere gerenommeerde badkamerspecialisten zijn aangesloten bij Badkamer Expres kunt u op uw gemak offertes met elkaar vergelijken. Iedere specialist heeft namelijk zijn eigen sterke punten. Kortom, Badkamer Expres maakt de badkamer branche een stuk inzichtelijker, daar profiteert de consument van!

Schuifpui Expres

Het Expres Concept pakt verder uit met de lancering van Schuifpui Expres. Door middel van een nieuwe website gericht op lokale vindbaarheid genereert Schuifpui Expres aanvragen voor het MKB. De vraag naar schuifdeuren en schuifpuien is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Ook voor dit initiatief staat kwaliteit voorop. Hoogwaardige producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden door gerenommeerde bedrijven. Op deze manier is de consument verzekerd van een goed geïnstalleerde schuifdeur met uitstekende garantievoorwaarden.

Het originele bericht staat op http://www.klusjesman-expres.nl/expres-pakt-uit/.

Comments are closed.