Een webshop iets voor jou? Probeer het nu gratis uit!

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om iets bij te verdienen. Dat kan zijn naast een vaste baan of studie, of om te starten als zelfstandig ondernemer. Een leuke manier om daar mee te beginnen is een webshop – een webshop starten hoeft niet moeilijk te zijn en je leert er enorm veel van. Een webshop ook iets voor jou?

Kosten

Mensen die op het punt staan om een webshop te beginnen hebben vaak nog maar 1 drempel: de kosten. De vaste kosten van een webshop zijn dan ook dikwijls niet helemaal duidelijk – zijn deze eenmalig of maandelijks? En welke kosten komen er maandelijks dan terug?

Om de kosten van jouw webshop zo transparant mogelijk te maken kiezen wij voor een heel andere opzet; je kunt de webshop gratis starten, 30 dagen uitproberen, en daarna betaal je een vast bedrag per maand voor de webwinkel.

Templates

Voor het opzetten van een webshop is normaal gesproken de nodige technische kennis vereist. Het betekent dat je gaat werken met een bepaalde software waarop je jouw webshop gaat bouwen – wil je bepaalde modules toevoegen zal je daarvoor zelf de technische kennis moeten hebben. Wij zorgen ervoor dat dit niet langer nodig is. Met onze webshop software kun je alles zelf! Je hebt de keuze uit honderden templates die het uiterlijk van je webshop met 1 klik compleet veranderen naar jouw smaak. Daarnaast kun je alle grafische elementen zoals banners gemakkelijk aanpassen.

Om de webshop verder uit te breiden kun je kiezen uit verschillende modules die kant-en-klaar voor jouw webshop worden geactiveerd. Een extra betaalmethode toevoegen? Jouw producten doorsturen naar de website van een prijsvergelijker? Het kan allemaal.

We willen graag de drempel van opstartkosten wegnemen voor mensen die erover na denken om een webshop te beginnen. Daarom kun je nu een gratis webshop starten, probeer hem 30 dagen geheel vrijblijvend uit en beslis daarna pas of een webshop ook iets voor jou is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.