Een villa huren op Curacao

 

U bent van plan om een vakantie naar Curaçao te boeken maar u heeft nog geen verblijfplaats? Sea Holiday Villas bidet u prachtige villa’s dichtbij het strand. In de villa’s van Sea Holiday Villas kunt u optimaal genieten van de zon, het water en het strand. Huur een villa op Curaçao bij Sea Holiday Villas. 

De luxe villa

De prachtige luxe villa ‘Los Olas’ ligt in het mooie resort Boca, direct aan de Caribische Zee. In deze villa heeft u een ontspannen en onvergetelijk verblijf. De villa is voorzien van alle gemakken. Zo beschikt de villa over volledige airconditioning, vier slaapkamers en drie badkamers, een tropische tuin met diverse tuinmeubelen, buitenbar en privé zwembad, flatscreens in de huiskamer en hoofdslaapkamer, een PlayStation 3 en iPhone docking station, internetverbinding en een complete keuken voorzien van alle benodigdheden. Het uitzicht vanuit uw villa over het strand is prachtig en vanuit uw privé zwembad ziet u de dolfijnen in de zee springen.

Informatie

Sea Holiday Villas heeft naast de villa’s op Curaçao, ook villa’s in Nederland en Spanje. Wilt u meer informatie over de villa’s? Ga dan naar de site. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met Sea Holiday Villas. Direct een villa boeken? Dat kan ook via de site.

 

Comments are closed.