Een schuifpui heeft en geeft meerwaarde!

Wanneer u uw tuin meer bij uw woning wilt laten betrekken is het plaatsen van een schuifpui een uitstekende optie. U krijgt meer woongenot en daarnaast een stijging van uw woningwaarde.

Wat is een schuifpui?

Een schuifpui is een prachtig grote raam die doormiddel van een rolsysteem open is te schuiven. Door een schuifpui kunt u gemakkelijk veel ruimte creëren. Denk bijvoorbeeld eens als u tuin aan de woonkamer grenst, maar dat u deze in de zomer met elkaar kunt verbinden door de schuifpui simpel open te schuiven. Een heerlijk genot!

Voor- en nadelen van een schuifpui

Elk voordeel heeft zijn nadeel en andersom is ook het geval bij het plaatsen van een schuifpui. Toch zijn er meer voordelen dan nadelen, maar een nadeel zou kunnen zijn dat als het buiten erg warm is deze warmte ook makkelijker naar binnen trekt. Echter is dit weer op te vangen met zonwering en/of een goed airco systeem.
De voordelen zijn natuurlijk dat u een geweldige ruimtelijk gevoel krijgt! Daarnaast is een schuifpui bij een mogelijke verkoop van uw woning een groot pluspunt.

De kosten van een schuifpui

De kosten van een schuifpui verschillen enorm. Het ligt aan het materiaal waarvoor u kiest en welke installateur uw schuifpui installeert. Gemiddeld moet u uitgaan van een investering tussen de 1.000 en 3.500 euro. Maar nogmaals, dit krijgt u dubbel terug op uw woningwaarde!

Laat u goed adviseren!

Voordat u de beslissing neemt om een schuifpui te kopen en te laten installeren is het verstandig om eerst deskundig advies te vragen bij een specialist uit uw regio. Deze zijn via verschillende websites zoals www.schuifpui-expres.nl te vinden. Zo gaat u goed geïnformeerd van start en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.