Een schoon tapijt dankzij Polman Schoonmaak!

Polman Schoonmaakbedrijf is actief in de omgeving van Utrecht en Amersfoort. Ze voeren uiteenlopende klussen uit waaronder grote eenmalige schoonmaakklussen, schoonmaken op regelmatige basis maar ook zaken zoals tapijtreiniging en het schoonmaken van de gevel van uw bedrijfspand. Wordt het tijd dat er bij u ook het een en ander wordt schoongemaakt? Neem dan contact op met ze en bezoek de website!

Waarom tapijtreiniging van belang is

Als u dagelijks op het werk over het tapijt loopt dan ziet u de slijtage waarschijnlijk niet. Maar toch slijt een tapijt langzaam met de tijd mee en is het belangrijk om dit regelmatig te reinigen. Zo spaart u het tapijt en het ziet er direct weer netjes uit. Niet alleen voor u en uw eigen collega’s maar ook voor bezoekende klanten. Ook zij dienen zich natuurlijk welkom te voelen in het bedrijf en daar past een goede uitstraling bij.

Neem contact op met Polman Schoonmaak

En zij komen het tapijt binnen korte tijd bij u reinigen. Zo kunt u er weer even tegenaan. Laat ze direct ook de andere klussen meenemen zoals het reinigen van de gevel. Zo kan het bedrijfspand er in 2015 weer helemaal tegenaan dankzij Polman Schoonmaak!

Comments are closed.