Een primeur op de Belgische markt

Brussel, 5 november 2012 – Mobistar lanceert vandaag als eerste in Belgie een nieuwe manier van herladen voor alle Internet On Mobile-klanten, de herlaadbeurt via de Facebook applicatie. Vanaf nu hoeven Internet On Mobile-klanten niet meer naar de website van Mobistar te surfen om hun kaart te herladen. Ze kunnen gewoon op Facebook blijven en herladen op de Facebook pagina `Mobistar Belgie’. Eenvoudiger kan het niet.

Internet On Mobile, gelanceerd op 20 augustus, is helemaal aangepast aan echte internet adepten die altijd en overal online willen zijn met hun smartphone. Alles gebeurt dan ook via het internet: het bestellen van de simkaart, de klantendienst op de website en sociale media en natuurlijk ook het herladen zelf.

Internet On Mobile werd nog aantrekkelijker gemaakt. De prijs van de belminuten werd verlaagd van 0,25 EUR naar 0,12 EUR per minuut. Bij elke herlaadbeurt van 15 EUR krijgen Internet On Mobile-klanten nu 2GB data, 1000 sms’jes en 125 belminuten (in plaats van 60 minuten zoals voorheen).

Voor het herladen van een Internet On Mobile-kaart zijn er dus vanaf nu 2 mogelijkheden: via de website, of via de Facebook applicatie. Herladen via de Facebook applicatie kan voor dezelfde bedragen als herladen via de website (5, 10, 15, 20, 25 en 50 EUR). Betalen kan via kredietkaart, bancontact of homebanking. Enkele minuten na de betaling is de kaart opnieuw opgeladen. De klant krijgt een sms ter bevestiging.

Dankzij het herladen via Facebook is het voor Internet On Mobile-klanten nog gemakkelijker om hun prepaidkaart te gebruiken en opnieuw te herladen waar, wanneer en hoe zij het willen. Herladen via Facebook is eenvoudig, veilig en supersnel.

Bron: Mobistar (via Nieuwsbank.nl)

Comments are closed.