Een nieuw huis

Afgelopen jaar zijn wij na jarenlang betalen voor het eerst van onze oude hypotheek af. Mijn man en ik wilde al een lange tijd verhuizen, maar doordat wij graag allereerst onze oude hypotheek afbetaald wouden hebben, hebben wij ervoor gekozen om nog even te wachten met het nemen van een nieuwe hypotheek en het verhuizen naar een groter huis. Nu wij al een jaar klaar zijn met onze oude hypotheek, willen wij binnenkort verhuizen naar een groter huis. 

Jarenlang woonde mijn man in een rijtjeshuis, en gezien het feit dat de kinderen uit huis zijn, hadden wij de wens om naar een groter huis te verhuizen, namelijk een boerderij. Echter had mijn man de wens om allereerst de hypotheek volledig afbetaald te hebben, en hebben wij ervoor gekozen om dus nog even in ons huis te blijven wonen, voordat wij verhuizen naar groter huis. Nu hedendaags zijn mijn man en ik driftig op zoek naar een nieuwe woning, en wij hebben ons oog al laten vallen op een woonboerderij op steenworp afstand van ons oude huis.

Wil ook jij een hypotheek afsluiten, en ben jij benieuwd naar wat jouw hypotheekrente zal zijn? Bekijk dan eens de website van de specialist. Klik voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande blog!

Comments are closed.