Een mooie gietvloer vindt u bij Vloerservice Limburg

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten vloeren waaruit u kunt kiezen. Vloerservice Limburg kan veel van deze vloeren voor u leggen. Zij hebben onder andere laminaatvloeren, grindvloeren, parket en zelfs bamboe. Elk hebben ze eigen materialen, kleuren, patronen en eigenschappen. Een hele belangrijke die niet is genoemd is de gietvloer. Dit is een hele speciale vloer met fantastische eigenschappen. Deze zullen nader worden besproken in dit artikel. Ook de gietvloer vindt u bij Vloerservice Limburg.

Over de gietvloer

Vloerservice Limburg is een specialist als het gaat om het gieten van een gietvloer. Een gietvloer is gemaakt van kunststof. Laag voor laag wordt dit materiaal in uw huis of bedrijfspand gegoten. Het is afhankelijk van de ondervloer en uw wensen hoe dik dit wordt, maar gemiddeld zal dit zo’n 3 millimeter zijn. Door het materiaal en de manier van gieten zal er een vloer ontstaan die rustig en strak is. De voordelen van de vloer zijn dat het makkelijk is schoon te houden, dat het geluid dempt en dat het een zeer moderne uitstraling heeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de beton-cire vloer in Limburg? Ga dan naar de website. U kunt hier alles lezen over deze en andere vloeren. Daarnaast vindt u contact gegevens om contact op te nemen voor bijvoorbeeld vragen of het maken van een afspraak.

Comments are closed.