Een jonge auto verkopen op korte termijn

In deze moderne tijd wordt er geen ruimte meer gemaakt voor oldtimers, mensen houden nieuw, fris en luxe. Dat is ook de reden waarom er steeds meer vraag is naar jongere auto’s, met name Volkswagen’s, Peugeot’s, Renault’s en Opel’s.

Wat als u een jonge auto wil verkopen? Er is op dit moment heel veel vraag naar dat soort auto’s maar aan de andere kant ook veel concurrentie op dat gebied op de auto verkoop markt. Het is dus van essentieel belang om de auto verkoop goed aan te pakken, op een professionele manier om de juiste prijs voor uw jonge auto te krijgen en deze op korte termijn te verkopen aan de juiste koper. Hierbij nemen we een aantal interessante auto verkoop tips met u door.

Uw jonge auto verkopen door op te vallen tussen de massa advertenties

Als iemand op zoek is naar een auto en hij typt “auto” in de zoekbalk op marktplaats, krijgt diegene  170.484 zoekresultaten voor zich waar hij uit kan kiezen, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw advertentie opvalt om te voorkomen dat het over het hoofd wordt gezien. Zorg ten eerste voor duidelijke foto’s van uw 2de hands auto, uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen bijna geen advertenties bekijken waar geen foto bij zit, vooral als het om auto verkoop gaat. Verzin een korte, duidelijke titel voor uw advertentie zodat de lezer meteen weet waar het over gaat als hij de titel ziet zonder te hoeven nadenken. Als u een goede foto heeft en een goede titel is het halve werk al gedaan, zorg er vervolgens voor dat uw advertentie tekst simpel, kort maar krachtig is. Schrijf vooral geen lappen tekst, de persoon wie dit leest heeft al tientallen advertenties bekeken en zit er niet op te wachten om een plakkaat tekst te lezen. De bese manier om dit op te lossen is door een lijst te maken van de pluspunten en minpunten van uw auto zonder eromheen te draaien. Zorg er ook voor dat uw contact gegevens meteen zichtbaar zijn, als mensen teveel moeten zoeken hebben ze er al snel geen zin meer in en gaan ze al door naar de volgende advertentie.

Goed bereikbaar zijn om uw auto snel te verkopen

Als u zich aan bovenstaande regels houdt is uw kans op auto verkoop al een stuk groter, maar het feit blijft wel dat het ook ontzettend belangrijk is om goed bereikbaar te zijn voor de potentiele klant. Als er een klant belt, sms’t of belt en hij krijgt geen antwoord binnen een kwartier is de kans erg groot dat diegene al verder is gaan kijken. Zorg er dus voor dat u, of desnoods uw echtgenoot of kinderen bereikbaar zijn om een afspraak te maken en om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Optimale bereikbaarheid geeft de potentiele auto koper ook meteen een goed, vertrouwd gevoel en laat een geweldige indruk achter wat erg belangrijk is in de commerciele wereld.

Binnen 48 uur uw 2de hands auto verkopen

Als u geen tijd heeft om rekening te houden met boven genoemde stappen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om het makkelijk te doen door uw occasion aan te melden op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Het aanmelden is kosteloos, simpel en erg efficient, eenmaal aangemeld wordt u binnen 48 uur terug gebeld door een erkende occasion inkoop bedrijf met een mooi bod. Kiest u ervoor om het bod te accepteren dan krijgt u contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht. U bent op deze manier binnen 5 minuten aangemeld op de auto verkopen site, u wordt binnen 48 uur teruggebeld en binnen 21 dagen vindt de sleuteloverdracht plaats. 1,2,3 verkocht!

Comments are closed.