Een digitale ondertekening

Wilt u uw documenten eenvoudig elektronisch ondertekenen? Bij Evidos maken ze het mogelijk om alle soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Voor iedere situatie levert Evidos een passende oplossing.

Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Service, zeker zakendoen op Internet. De SimpleSign producten van Evidos maken het mogelijk om uw klanten en relaties op een veilige manier documenten digitaal te ondertekenen. Contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een digitale handtekening. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen.  Ze bieden u verschillende oplossingen. De juiste keuze hangt af van uw dienstverlening, proces en wensen. Voor iedere situatie leveren de SimpleSign producten de juiste oplossing voor een digitale handtekening.

De oplossingen van Evidos

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen, gegevens overtypen en post versturen. Verlies geen tijd met wachten op een papieren handtekening. Met de oplossingen van Evidos kunt u kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren. Ze maken graag een afspraak om bij u langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Maak het makkelijk en kies voor digitaal ondertekenen.

Comments are closed.