Een autosloperij vinden in Zuid Holland

Autosloperij vinden zuid Holland
Een autosloperij in Zuid Holland, ook wel autokerkhof of autoafbraak genoemd, is een plaats waar auto’s heen worden gebracht die niet meer te maken zijn. De meeste mensen denken dat de auto meteen plat wordt gemaakt en op een stapel word gegooid, dit is niet waar. Er gaat nog een heel proces vooraf. Voor dit gebeurt wordt de auto eerste helemaal uit elkaar gehaald, alle onderdelen en losse dingen in de auto worden verwijderd.  Onderdelen die nog bruikbaar zijn worden later verkocht.

Waar vind je een autosloperij in Zuid Holland?
Autosloperijen zijn over de hele wereld te vinden. In het ene land wat meer dan de andere. In Nederland zijn er ongeveer 500 te vinden, de meeste hebben elk hun eigen website. Elk autosloopbedrijf  doet eigenlijk hetzelfde. Ze beginnen allemaal hetzelfde: de auto word helemaal leeg gemaakt, alle onderdelen worden eruit gehaald en als het mogelijk is verkocht. De auto wordt plat gemaakt en in stukken gesneden. De overgebleven stukken worden door gestuurd naar een metaal fabriek die vervolgens de stukken metaal mengen met andere metaal soorten. Als dit allemaal goed verlopen is word het gesmolten metaal opnieuw verkocht als grondstof. Dit allemaal word in gang gezet als er een auto naar de sloop in Zuid Holland word gebracht.

Elke provincie, en zelfs de meeste steden hebben wel een aantal sloperijen. Alleen al een beetje kijken bij een zoekmachine brengt je snel verder. Via via kun je natuurlijk ook een autosloop vinden, de meeste mensen hebben wel familie, vrienden  of kennissen die wel eens een auto helemaal totall – loss hebben gereden en direct door naar de sloop moesten. Het slopen van een sloopauto kost geen geld en bij de meeste gevallen kun je nog een kleine vergoeding verwachten ook.

Comments are closed.