Een auto verkopen met een nare geur

Na jaren trouwe dienst te hebben verleend aan zijn vorige eigenaren kan een auto een vieze geur overhouden. U kunt wel nagaan dat waarschijnlijk een van de vorige eigenaren heeft gerookt of een natte hond in de auto heeft vervoerd op de achterbank na een lange wandeling in het bos.

 

Meeste potentiele auto inkoop bedrijven zullen niet bepaald blij zijn als de auto nare geuren heeft, omdat het een indicatie is dat de auto heel wat jaren achter de rug heeft wat niet wenselijk is in de auto verkoop wereld. Mensen willen een goede 2de hands auto met zo weinig mogelijk gebruikers sporen om met trots in hun nieuwe 2de handsje op de weg te kunnen uitsloven. Als de auto een uur in de wind naar natte hond ruikt dan zal het natuurlijk niet het wenselijk effect hebben.

 

Een auto verkopen ondanks de vervelende geurtjes

 

Het is heel erg vervelend als er regelmatig in de auto is gerookt, dan zit de geur diep in de stoffen en kussens, wat bijna onmogelijk is om uit te krijgen zonder drastische dingen te doen. U kunt wel proberen om de geur weg te krijgen met koffie of met azijn, alleen het is niet gegarandeerd dat dit het probleem zal oplossen. Koffie en azijn zijn ook de niet de fijnste geuren om in uw auto te hebben, dus dit kan uiteindelijk meer kwaad verrichten dan het oplost. Een oude airco kan ook wel eens voor nare geuren zorgen als deze wordt gebruikt na een lange tijd uit te hebben gestaan, dit kunt u ook vermijden door deze ook af en toe tijdens de winter aan te zetten. De beste oplossing is uiteindelijk om uw auto te laten reinigen door een erkende auto schoonmaak bedrijf tegen een kleine vergoeding, u betaald er wel voor maar het zal een wereld van verschil maken en de auto verkoop zeker stimuleren.

Uw 2de hands auto met gebruikers sporen verkopen via “ikwilvanmijnautoaf.nl”

 

De beste manier om uw 2de hands auto te verkopen ondanks dat de auto kwaaltjes heeft is door deze aan te melden op de beste auto verkopen site van Nederland, de autoverkoop site “ikwilvanmijnautoaf.nl” werkt samen met ruim 3.500 dealers om u de snelste en beste service te garanderen. De auto inkoop site koopt alle soorten auto’s in, inclusief auto’s die er slecht aan toe zijn, zelfs sloopauto‘s. U kunt zich aanmelden binnen in 3 eenvoudige stappen, dan krijgt u binnen 48 uur een bod van een erkende auto inkoper bij u in de buurt. U heeft de keuze om het bod te accepteren of te weigeren, mocht u het accepteren dan krijgt u contant uitbetaald voor uw 2de hands occasion de dag van de sleuteloverdracht.

 

 

 

Comments are closed.