Een antieke kroonluchter gekocht

Bent u al een lange tijd op zoek naar een nieuw kroonluchter? Dan kunt u deze het best kopen bij de specialist genaamd Kroonluchteratelier de Rode Hoeve! Deze specialist heeft namelijk de beschikking over 1000 verschillende soorten kroonluchters en deze kunt u allemaal in de vestiging van de specialist bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleine greep uit de collectie online te bekijken, want deze kunt u namelijk bekijken via de website van de specialist!

Het kopen van een nieuwe kroonluchter

Zelf heb ik een antiekwinkel gelegen in de binnenstad van Zutphen. Echter was mijn verlichting kapot gegaan en ben ik om deze reden op zoek gegaan naar een nieuw lamp die in één geheel mijn kleine antiekwinkel zou kunnen verlichten. Deze heb ik vervolgens gekocht bij de Kroonluchteratelier de Rode Hoeve! Hier had ik de keuze uit verschillende soorten kroonluchters, die zij verkochten in verschillende soorten en maten. Zelf had ik gekozen voor de antieke kroonluchter, die natuurlijk ideaal in mijn winkel past.

Collectie van specialist bekijken

Wilt u ook de collectie aan kroonluchters van de specialist bekijken? Surf dan direct naar de website van Kroonluchteratelier de Rode Hoeve en bekijk een klein gedeelte van het assortiment aan kroonluchters online via hun website!

Comments are closed.