Duurzame parketvloer

Duurzame parketvloer

Zoek je een duurzame houten parketvloer geheel op maat gemaakt? Dutzfloors maakt de mooiste houten vloeren en haalt het hout alleen uit verantwoord beheerde bossen. Hierbij wordt er na het kappen direct opnieuw gepland en wordt er nooit méér gekapt dan dat er aangegroeid kan worden. Zo houden we de natuur in stand en kunt u ondertussen genieten van een parketvloer gemaakt van prachtig en duurzaam hout.

Doe-het-zelf parketvloeren

Naast volledig op maat gemaakte parketvloeren heeft Dutzfloors ook een budget-line. Deze parketvloeren zijn voor degenen die de vloer zelf gaan leggen en in de olie zetten. De naam budget doet ook denken dat je inruilt op kwaliteit, maar ook de budget-line parketvloeren van Dutzfloors zijn nog steeds van premium kwaliteit. De parketvloeren hebben relatief weinig onderhoud nodig en hebben een uitstekende isolatiewaarde.

Dutzfloors is geopend wanneer het jou uitkomt

Wil je graag langskomen bij Dutzfloors maar zie je tijdtechnisch in een lastig parket, bij Dutzfloors zijn we open wanneer jij dit wenst! Maak nu online een afspraak of bel 0512-212414. De medewerkers van Dutzfloors helpen je graag mee met het uitzoeken van een parketvloer op basis van je wensen. Indien gewenst kunnen we altijd kijken naar je interieur en adviseren welke parketvloeren goed matcht met de style van je interieur.

Comments are closed.