Dutch Heroes bij Coolekinderkleertjes.nl

Design Heroes worden Dutch Heroes!

De ontwerpers De Kunstboer, TaTa, Loeke Look en Mingface zijn een nieuw samenwerkingsverband aangegaan en zullen vanaf zomer 2013 verder gaan onder de naam Dutch Heroes! En ook onder deze nieuwe naam kunnen ze natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Coolekinderkleertjes.nl.

De nieuwe collectie van Dutch Heroes, heeft zoals we al gewend waren van Design Heroes weer een hoog fun- en cadeaugehalte. De prints voor de eerste zomercollectie zijn geïnspireerd op de series die ze reeds bij Design Heroes hadden, maar dan in een nieuw jasje.
De zomer 2013 collectie bestaat uit shirts en longsleeves, jurkjes, rugzakken en tassen.
De stoere kinderkleding van Dutch Heroes is er in maat 92 tot en met maat 152.

Voor Winter 2013/2014 heeft de TaTa collectie het thema Transportation en bestaat uit 10 soorten shirts, 3 prachtige hoody’s en 8 tassen.
De kleuren hebben een vintage uitstraling met vergrijsde, stoere kleuren.

De Kunstboer heeft voor Winter 2013/2014 2 collecties ontworpen; een collectie voor jongens en meisjes die duidelijk één geheel vormen in de basis en in kleuren en één meisjescollectie die bestaat uit 4 shirts en 4 jurkjes met een all-over print.

Het thema voor de wintercollectie van Loeke Look is Sweet & Though Cookies. De collectie is zoals we gewend zijn van Loeke Look vrolijk, fris en kleurrijk!
Er is een specifieke jongenslijn en meisjeslijn zonder uni-items.
Alle stukken op zich én de collectie als geheel laten een stoer en toch ook lief beeld zien. Een herkenbare combinatie voor elke ouder want stoere jongens zijn ook lief en lieve meisjes zijn ook stoer!

Vanaf begin maart 2013 zal de nieuwe Dutch Heroes zomercollectie te koop zijn bij Coolekinderkleertjes.nl en ook de wintercollectie is al ingekocht!

Comments are closed.