Duiken met Klaas Hummel

Klaas Hummel en duiken: http://www.klaashummel.com. Vanaf zijn vijftiende levensjaar is duiken een grote hobby van Klaas Hummel en dit heeft geleidt tot zijn persoonlijke website.  Een website waar alles om duiken draait. Persoonlijke ervaringen, filmpjes, foto galerijen en informatie. Klaas Hummel en duiken zijn onafscheidelijk.

De liefde voor duiken is ontstaan toen Klaas in Indonesie op vakantie was. Vroeger was hij weleens met een simpele snorkel en duikbril wezen zwemmen in het zwembad maar echt de oceaan verkennen met een professionele uitrusting was nieuw voor hem. Deze ervaring heeft zo’n grote indruk gemaakt op Klaas Hummel dat hij is begonnen met het delen van zijn passie op zijn website.

Voor het opstarten van de website heeft Klaas Hummel hulp gehad van een kameraad die hij ook via het duiken heeft gevonden. Toen zijn huidige website er nog niet was zat Klaas Hummel vaak op een ander duik-forum. Via dit form heeft hij vaak deelgenomen aan georganiseerde reizen en op deze manier heeft hij veel mensen ontmoet die dezelfde passie voor duiken delen. Nu Klaas Hummel online staat wil hij via zijn eigen site hetzelfde effect creëren. Een verzamelplaats voor alles wat met duiken te maken heeft, van het delen van ervaringen tot een bijeenkomst organiseren om samen te gaan duiken.

Naast de onlangs gelanceerde website bestaat er ook een Facebook page. Klaas Hummel is van plan hier ook foto’s te posten en verhalen te delen. De pagina heeft inmiddels 47 likes en begint al aardig vorm te krijgen. De focus blijft op de eigen website, want hier kan hij veel gerichter informatie plaatsen en heeft hij meer vrijheid wat betreft media.

De website staat nu een maand online en hij merkt dat het verkeer aardig begint te komen. “Fantastisch! Ik hoop mensen te inspireren met mijn hobby en wellicht komt het er ooit van dat we met een groep kunnen duiken, allemaal via mijn website”.

Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.