Drinken uit uniek servies

Marokko is een geweldig land dat enorm veel te bieden heeft. Marokko is een land dat steeds populairder wordt onder de Nederlandse bevolking en steeds meer mensen vinden hun weg tijdens hun vakantie naar dit land. Mijn vrouw en ik zijn afgelopen jaar ook voor het eerst naar dit land gegaan en het viel ons direct op dat dit land zoveel meer te bieden heeft dan dat wij Nederlanders denken. Tijdens deze trip zijn wij ook op bezoek gegaan bij een echt Marokkaans gezin en hebben wij hier heerlijke thee gedronken uit echt Marokkaans servies

Niet kunnen kopen

Dit Marokkaans servies viel ons direct op en mijn vrouw was er dan ook van overtuigd om dit Marokkaans servies in Marokko te kopen en deze mee te brengen als aandenken naar Nederland. Echter eenmaal op het vliegveld aangekomen bleek dat onze koffer te zwaar was en moesten wij vervolgens iets uit onze koffer halen om toch te mogen vliegen. Hierdoor hebben wij ons Marokkaans servies achtergelaten en gingen wij met een dip terug naar Nederland.

Webshop Hindi & Bindi

Hindi & Bindi heeft er echter voor gezorgd dat wij ons aandenken alsnog hebben kunnen kopen, want zij verkopen o.a. Marokkaans servies in hun geweldig leuke webshop!

Comments are closed.