Diverse tips voor online daten

Steeds meer mensen proberen een relatie te vinden met behulp van een online datingsite. Het is vaak echter lastig om met slechts beperkte informatie over iemand de juiste persoon te vinden. Om jezelf het beste te ‘adverteren’ zijn een aantal bruikbare tips zodat een potentiële partner een betrouwbaar beeld van u krijgt.

Je dating profiel

Wanneer je gaat online daten moet je ervoor zorgen dat je profiel een zo juist mogelijk beeld over jezelf geeft. Naast een eventuele foto is jouw profieltekst het enige wat anderen van jou kunnen zien. Geef dus specifieke informatie in je tekst en probeer het niet te algemeen te houden. ‘Ik doe in mijn vrije tijd graag leuke dingen’ is nietszeggend.

Vul daarnaast nooit gegevens in waar je geen belang aan hecht. Wanneer je iemand beter kent kun je altijd nog meer informatie over jezelf delen. Liegen op je profiel is echter ‘not done’ en zorgt voor vervelende situaties wanneer je iemand werkelijk ontmoet. Probeer daarom ook altijd een recente foto van jezelf te gebruiken en niet te liegen over je leeftijd. Je profiel is de eerste indruk die iemand van je krijgt dus zorg ervoor dat het er goed uitziet. Maak geen spellingfouten en probeer je profiel op te laten vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.