Desigual schoenen op de New York Fashion Week

DESIGUAL OP DE NEW YORK FASHION WEEK
Desigual was voor het eerst te zien op de New York Fashion Week met zijn lente/zomer collectie 2014 en het was een ware explosie van vrolijkheid en vreugdevolle energie . Het thema was “Happy Mediterranean Chic ” die voor de ongedwongen en ontspannen mediterrane levensstijl weergeeft. Er was een overvloed van kleuren, een mix van patronen en prints op eenvoudige snit, met zachte en vrouwelijke materialen gedragen door lachende modellen die kusten en op de catwalk dansten. De show was speels en energiek, totaal niet in verhouding tot de modeweek standaard couture, het was vrolijk, commercieel en betaalbaar. Een ware verademing. Voor hun tweede show op de New York Fashion Week die de herfst/winter collectie 2014 liet zien heeft Desigual topmodel Cadice Swanepoel weten te strikken en ook deze show was weer vol positiviteit.
DE NIEUWE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2014, VOOR IEDEREEN
De nieuwe lente/zomer collectie van Desigual is een collectie die passie uistraalt en die ontworpen is VOOR IEDEREEN. Het is een ambitieuze doelstelling, maar toch mogelijk, om iedereen aan te trekken in een uitgebreide wereld van interessante, leuke, vriendelijke, aanhankelijke en brutale mensen … die op zoek zijn naar iets anders, iets Desigual. Ook dit seizoen worden de drie belangrijkste concepten SEX, FUN & LOVE vertaald naar een collectie die vreugde, emotie, verwondering en passie voor het leven uitstraalt. Dit karakteriseert Desigual en past perfect bij hun slogan LA VIDA ES CHULA. ( Life is Cool ).
DESIGUAL SCHOENEN BRENGEN KLEUR IN JE LEVEN
Naast de bekende kledingcollecties van Desigual komen ze dit jaar natuurlijke ook weer met een uitgebreide Desigual schoenen collectie. Dit seizoen is er een brede keuze, van zomerse laarzen, elegante pumps, heerlijke espadrilles en gemakkelijke slippers. Allemaal met de Desigual touch en kleurcombinaties. De Desigual schoenen zorgen voor een vrolijke zomer en mogen en zullen zeker gezien worden.
DESIGUAL ONLINE
Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Comments are closed.