Desigual schoenen, durf ze te dragen

Al op 20-jarige leeftijd had Thomas Meyer, afkomstig uit Zwitserland, al een toekomst voor ogen waarin mensen zich anders zouden kleden, in kleren die positieve gevoelens opriepen en voor iedereen betaalbaar waren. En uit die droom ontstond in 1984 met het merk Desigual. Vanaf die tijd heeft Desigual altijd gelijkgestaan aan een positieve houding, inzet, verdraagzaamheid, voortdurende verbetering, innovatie en plezier. Zoals ze in hun eerste slogan al uitriepen, is Desigual dus anders.
72 NATIONALITEITEN
Desigual respecteert verschillen. Ze luisteren naar wat anderen hen kunnen vertellen. Ze delen hun goede humeur. Ze zijn enthousiast. Ze geloven sterk in een open geest. Ze houden van wat ze doen. Ze verkennen voortdurend onontgonnen terreinen, maar streven tegelijkertijd naar aanhoudende, duurzame en winstgevende groei. Desigual bereikt mensen in 72 verschillende landen.
De Desigual Brand Stores vind je in Barcelona, Madrid, Parijs, Londen, New York, Rotterdam, Berlijn, Lissabon, Bahrein, Dubai, Saoedi-Arabië, Singapore, Athene, Koeweit, Moskou, Caïro… En de kleding en schoenen zijn te vinden in de beste etalages van Japan, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong, Korea, Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Scandinavië, …
AMUSEER JE, LAAT JE VERRASSEN, SPEEL, VOEL, GENIET EN VOORAL: DURF!
Een bezoekje aan één van de Desigual winkels hoort een positieve, zinnenprikkelende belevenis te zijn. Ze werken met licht om ruimtes te creëren waarin je je verbeelding de vrije loop kunt laten en waarin Desigual kleren en de Desigual schoenen zo belicht worden dat er alternatieve werelden worden gecreëerd waarin shoppen ongekend leuk is.
DESIGUAL STAAT TE SPRINGEN OM JOU TE VERRASSEN
Ze communiceren met kussen, muziek, cinema. En wat vooral belangrijk is, is dat ze communiceren met diegenen met wie ze zich verbonden voelen: hun klanten. Ze geloven dat klanten het merk vooruit helpen. Ze laten hen plezier maken op de feestjes en shows. Ze willen hen enthousiast maken, zodat zij de rest van de wereld over hun belevenissen willen gaan vertellen.
DESIGUAL HERFST / WINTER 2013 /2014
De allernieuwste collectie van Desigual is weer boordevol kleur, vreugde en optimisme. Hier en daar bevat de collectie ware eyecatchende kleuren als oranje paars en groen en altijd met aparte patronen. Breng wat kleur in je kleding en schoenenkast met de nieuwe wintercollectie van Desigual en laat de zon schijnen
DESIGUAL ONLINE
Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op. .

Comments are closed.