Desigual schoenen brengen kleur in je leven

Desigual is een Spaans damesmode merk. Op het internet is er weinig bekend over de achtergrond van Desigual kleding en schoenen. In dit artikel geven we een kijkje achter de schermen van het merk en waarom Desigual zo populair is.
 
Desigual is een casual kleding merk gevestigd in Barcelona, Spanje, die bekend is geworden om zijn patchwork ontwerpen, intense prints, innovatieve graffiti kunst en flamboyante spatten van kleur. Opgericht in 1984 door Thomas Meyer, uit Zwitserland en sinds 2002 wordt het bedrijf geleid door Manel Adell. Desigual verkoopt heren-, dames-en kinderkleding, schoenen en accessoires. Desigual heeft een filosofie die gebaseerd is op positiviteit, verdraagzaamheid, betrokkenheid en plezier. Elk seizoen bereidt het Desigual design team, bestaande uit 25 ontwerpers, een collectie van meer dan 1.000 producten, waaronder kleding, schoenen en accessoires, ontworpen rond een gezamenlijk concept. Een aantal van de concepten die door het bedrijf zijn gebruikt zijn: Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow, Life is Cool, All Together and Handmade
 

Campagnes
In januari 2011 is Desigual gestart met een campagne in Spanje en Portugal door shoppers te beloven “Kom naakt binnen en ga gekleed de winkel uit”. Bij de Madrid winkel stonden zo’n 200 mensen in de wachtrij buiten klaar om zich uit te kleden tot hun ondergoed om te profiteren van de winter sale die de winkel te bieden had. Dezelfde campagne werd herhaald in juni 2011 in Londen, Berlijn, Stockholm, Madrid, Praag en New York City
 
De tweede winter schoenen collectie
Naast de welbekende kleding is Desigual dit winter seizoen voor de tweede keer met een schoenencollectie gekomen. Ook deze kenmerken zich door felle kleuren en patronen. Van trendy pumps tot hippe sneakers, helemaal Desigual schoenen, helemaal uniek.
 

Desigual online
Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.
 

Desigual 2013
De allernieuwste winter collectie Desigual 2013 is weer boordevol kleur, vreugde en optimisme. Hier en daar bevat de collectie ware eyecatchende kleuren als oranje paars en groen en altijd met apparte patronen en nu ook met prachtige lederen materialen. Breng wat kleur in je kleding en schoenenkast met de nieuwe wintercollectie van Desigual.

Comments are closed.