Desigual schoenen brengen kleur in de winter

Desigual is een fabrikant van kleding gevestigd in Barcelona (Spanje), die wordt gekenmerkt door lapwerk ontwerpen, prints, felle kleuren, en de toevoeging van graffiti.
 
Geschiedenis
Het bedrijf werd in 1984 opgericht door de broers Christian Meyer en Thomas Meyer, en van 2002 tot 2013 was de in Ibiza wonende Manel Adell de directeur. Desigual verkoopt kleding, accessoires en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Volgens Manell Adell, voormalig CEO van het bedrijf was de omzet in 2011 € 560.000.000, een stijging van 20%. Desigual eindigde 2011 met een aanwezigheid in de wereld van de 250 eigen winkels, 7000 multi winkels en 1700 posities in warenhuizen.
 
Slogans, partners en promoties
Sommige slogans die de firma gebruikt zijn Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow, Life is Cool, All Together and Handmade.
In 2011 begon het bedrijf een samenwerking met de Franse ontwerper Christian Lacroix en in juni 2011, tekende Desigual een samenwerking met Cirque du Soleil om een collectie Desigual kleding geinspireerd door Cirque du Soleil op de markt te brengen die bestond uit 60 kledingstukken en accessoires. In 2012 zijn ze begonnen met hun eerste Desigual schoenen lijn.
 
Wat is de reden voor de snelle groei van Desigual ?
Er is meer dan één reden . Desigual heeft een heel ander product tegen een redelijke prijs in de markt gezet. Het is niet een van de goedkoopste, maar de producten zijn niet zo duur als andere premium merken. De Desigual product strategie ligt in de kwaliteit / prijs verhouding en de boodschap die ze uitzenden, een kleurrijke wereld vol patchwork en grafisch ontwerp . We zijn positief en gelukkig en hebben een gevoel voor humor , dat is allemaal onderdeel van de Desigual product filosofie. Een andere reden voor het succes, dat net zo belangrijk is, is hoe ze hun teams hebben gecreëerd . Ze hebben talent en opgeleide mensen geworven in overeenstemming met de bedrijfscultuur . De gemiddelde leeftijd van de werknemers op het centrale kantoor in Barcelona is 27 , en in het bedrijf is dat zelf 24 . Het team is ook internationaal en omvat meer dan 30 verschillende nationaliteiten alleen al in het hoofdkantoor . De organisatorische chaos die deze ontwikkeling impliceert kon alleen worden overwonnen met mensen die zich aan veranderingen kunnen aanpassen
 
Desigual online
Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.
 
Desigual 2013
De allernieuwste winter collectie Desigual 2013 is weer boordevol kleur, vreugde en optimisme. Hier en daar bevat de collectie ware eyecatchende kleuren als oranje paars en groen en altijd met aparte patronen. Breng wat kleur in de winter met de nieuwe wintercollectie van Desigual. .

Comments are closed.