Defecte rolluiken repareren met spoed

De laatste jaren zie je weer steeds vaker. Rolluiken! Even leken ze wat minder populair te worden, maar sinds de opkomst van de elektrisch bedienbare rolluiken, worden ze onverminderd vaak geïnstalleerd.

Afsluiters

Meer en meer huishoudens zien de voordelen van deze raam- en deurafsluitsystemen. Ze houden de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter. Ze worden ook geroemd om hun verduisterende werking en hun inbraakwerende functie.

Defect

Rolluiken sluiten de boel dus uitstekend af. Dat is fijn, maar bij een defect levert het ook problemen op. Een kapot rolluik is behoorlijk vervelend. Wanneer het luik niet meer sluit, is dat lastig. Wanneer het niet meer omhoog wil, is dat nog veel problematischer. In- of uitgangen kunnen zo worden geblokkeerd of ruimtes blijven ongewenst donker, koud of warm. Het probleem zal zo snel mogelijk opgelost moeten worden.

ROMASS

Onze monteurs kunnen alle voorkomende defecten verhelpen. Of het nu gaat om een defecte rolluik motor, een handzender die niet meer werkt of lamellen die uit de rail zijn. Deze problemen kunnen ze van alle soorten en merken rolluiken oplossen. Je kunt 24/7 online een afspraak maken voor een reparatie, dus het euvel zal snel verholpen zijn. De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd in heel Nederland, waardoor er altijd een ervaren monteur in de buurt is. Kijk snel op onze website voor meer informatie.

 

Comments are closed.