De warme dagen komen er aan!

De weersvoorspellingen zijn ons gunstig gezind. Althans als je van een beetje warmte houdt. Kun je minder goed tegen warmte of wil je de werkomstandigheden aangenaam houden? Dan is het installeren van een mobiele airco een goede keuze.

Flexibiliteit

Een mobiele airco is overal te plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast is de airco snel te verplaatsen. Dus als je even snel een andere ruimte wilt verkoelen dan is dit in een handomdraai gebeurd. Je hoeft alleen te zorgen dat je de flexibele afvoerbuis door een raam kan leggen en het verkoelen kan beginnen.

Nadeel van een mobiele airco

Een mobiele airco heeft echter één nadeel en dat is dat het geluid helaas niet te vermijden valt. In dat opzicht hebben vast airco’s een streepje voor. Wil je een ruimte verkoelen en komt dit eigenlijk ieder jaar terug dan kun je beter kiezen voor een preventieve oplossing. Namelijk het plaatsen van een geïntegreerd airco systeem.

Airco installateurs vergelijken

Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van airconditioning systemen. Wanneer u een airco offerte wilt vergelijken met meerdere aanbieders dan kan dit gemakkelijk via de website www.airco-expres.nl. Hier krijgt u vijf vrijblijvende offertes van airco specialisten uit uw regio!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.