De vrijdagmiddag-borrel nóg leuker maken met een DJ

Er zijn soms evenementen in Nederland die zoveel beter waren geweest als er een DJ bij zou zijn – om sfeer neer te zetten, muziek te selecteren die zorgt voor een echt feestje, of om werk uit handen te nemen van mensen die nu allemaal erg druk zijn met de organisatie in plaats van zelf te genieten. Een voorbeeld daarvan is de vrijdagmiddag-borrel, waarom zetten we daar geen DJ neer?

Een DJ boeken voor een bedrijfsborrel gebeurt regelmatig, maar nog lang niet genoeg. En dat is jammer aangezien dit het moment is voor collega’s om samen te komen en elkaar even buiten het werk om te spreken – bewezen is toch wel dat de borrel op vrijdagmiddag enorm goed is voor teambuilding en daarmee ook de inzet van de medewerkers. Daarom zou het goed zijn om iets meer zorg te besteden aan dat feestje.

Sfeerverhogend

Daar waar de gemiddelde borrel aan het einde van een werkweek vaak al snel eindigt, kan een DJ inhuren ervoor zorgen dat het feestje met collega’s een stuk gezelliger wordt en daardoor ook langer doorloopt. De sfeer wordt aannemelijk verhoogd wanneer een DJ de muziek draait die de mensen op de borrel graag willen horen. Voor iedere bedrijf dat op zoek is naar manieren om aan teambuilding te doen, zonder dat dit veel kost en externe locaties moeten owrden afgehuurd, kan dit dus een prima oplossing zijn.

Over LA DJ’s

L.A. DJ’s is een DJ-collectief dat bestaat uit jonge talentvolle DJ’s, die zich al jaren in de branche bewezen hebben.

We draaien een hippe afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Representativiteit en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Comments are closed.