De voordeligste drukkerij

Heeft u een voordelige en kwalitatief hoogstaande drukkerij nodig? Zoek niet verder! Wij zijn degoedkoopstedrukkerij.nl en hebben partners in heel het land. Daardoor kunnen wij u in Nederland van dienst zijn.

Voor een efficiënte gang van zaken maken wij gebruik van de mogelijkheden van het internet. Bestellingen kunt u eenvoudigweg uploaden. Een drukkerij bij u in de buurt voert vervolgens de opdracht uit. Als u vragen hebt of hulp wil bij de grafische kant van het verhaal, dan staan wij ook voor u klaar. U kunt zelf contact opnemen of aangeven dat u gebeld wil worden.

Denk dus vooral niet dat de snelheid van het on-line zaken doen altijd ten koste gaat van de service. Dezelfde assistentie als u in een fysieke drukkerij zou krijgen, leveren wij u van afstand. Zo kunt hoeft u het huis niet uit. Of kunt u tussen twee vergaderingen door deze zaken regelen vanaf het kantoor. Wij maken tijd wanneer u dat heeft.

Van de drukkerij naar de klant

Opdrachten verwerken en direct afdrukken is één ding. Net zo belangrijk is stap twee: de producten daar krijgen waar ze nodig zijn. Het begint in de drukkerij zelf. Zodra de persen klaar zijn wordt alles in pakketten gestopt en is het klaar voor vertrek. Voor een snelle en betrouwbare bezorging maken wij gebruik van de koeriersdiensten van DHL.

Op deze manier krijgt u uw drukwerk op een veilige manier bezorgd, waar u maar wil. Tijdens de bestelling kunt u aangeven op welk adres alles moet worden afgeleverd. Wij streven er altijd naar om alles zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Door contact op te nemen met De Goedkoopste Drukkerij kunt u altijd even nagaan wanneer u de producten kunt verwachten. De ervaring leert dat u alles dan al bijna binnen heeft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.