De tuin van je dromen

Ik heb altijd de droom gehad om eens een ontzettend mooie tuin aan te leggen. Een tuin compleet naar mijn wensen en precies zoals ik in gedachten heb. Tuinieren is één van mijn hobby’s. Daarnaast vind ik het heerlijk om ’s zomers tot de laatste uurtjes dat het nog warm is in de tuin te vertoeven. Boekjes over de mooiste tuinen lezen doe ik dan ook graag. En juist hieruit doe ik enorm veel inspiratie op. Inspiratie op doen vind ik heerlijk, maar daardoor krijg ik wel steeds meer zin om de tuin van mijn dromen te maken. Nu kwam er een gelukje om de hoek kijken want anderhalve week geleden heb ik de postcode loterij gewonnen. Een enorme verrassing natuurlijk en wat was ik enorm blij! De dag erop heb ik meteen het hoveniersbedrijf in Zwolle gebeld om me te komen helpen bij het verwezenlijken van mijn droomtuin. De dag erop stond de hovenier uit Zwolle meteen klaar om me te helpen. Nu zijn we ongeveer twee weken verder en het begint er al echt op te lijken. Ik  krijg er al helemaal zin in om er in te wroeten. Wat ik hiermee wil zeggen is, heb je een droom dan hoeft het niet zo te zijn dat deze niet uit komt. Wie weet heb je ooit de middelen om ze te verwezenlijken.

Comments are closed.