De top-5 babykleding om als kraamkado te geven

Iedereen die een vriendin, kennis of familielid heeft die een baby krijgt is op zoek naar een leuk kraamkado. Zowel voor jongens als meisjes is er veel te vinden, wellicht wel te veel, en daarom zetten we hier de top-5 van leukste babykleding op een rijtje die je als kraamkado kunt kopen.

Babykleding is altijd leuk om te geven aan de ouders van een pasgeboren baby. Het staat schattig, er is voor iedere baby wel iets passends te vinden en de ouders kunnen er nooit genoeg van krijgen. Maar wat moet je kopen?

Rompers

Een rompertje is leuk voor zowel jongens als meisjes, iedere baby zal ervan opfleuren! Een romper zit lekker comfortabel en is gemakkelijk aan- en uit te trekken. Kies voor een vrolijke kleur of een opvallende print!

Kruippakjes

Ook leuk om te geven! Een kruippakje geeft de baby een fijne outfit om lekker in rond te kruipen. De ouders zullen even geduld moeten hebben voordat ze dit kraamkado kunnen gebruiken, maar het is wel origineel!

Slabbetjes

Iedere baby zal met eten en drinken gaan morsen, daar is het tenslotte een baby voor. Een slabbetje is daarom leuk om te geven en ook nog eens functioneel. Zowel voor jongens en meisjes baby’s geschikt.

Mutsjes

Het beschermen van een baby is belangrijk voor de nieuwbakken ouders. Een mutsje is daarom erg leuke babykleding om te geven! Voor jongens en meisjes zijn er lekkere warme mutsen te vinden.

Knuffeldoeken

Wie is er niet groot geworden met een knuffeldoek? Baby’s vinden het heerlijk om met de doek te spelen en nemen hem mee als ze gaan slapen. Uitstekend kraamkado dus!

Over LeukGekleed: Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.