Dé specialist in schuldhulp

De Sociale Raadsvrouw is een nationaal opererende schuldhulp instantie. Wanneer u een werknemer bent en last heb van schulden waar u eindelijk eens van af wilt, of  u een werkgever bent en uw werknemers hebben schulden en daardoor veel stress kunt u terecht bij de schuldhulp van De Sociale Raadsvrouw. Mensen met schulden zitten vaak in lastige, vervelende situaties. Hier door zijn ze veel meer gestrest, sneller afwezig en niet meer genoeg gemotiveerd om op het werk te komen.

Het gehele betaalbare aanbod

De werkwijze van De Sociale Raadsvrouw gaat als volgt. Eerst wordt er een bezoekje thuis gemaakt waarbij er wordt gezorgd dat de administratie overzichtelijk word. Daarna zoeken we lastige belastingzaken uit, regelen we sociaal juridische zaken en vragen regelingen en voorzieningen aan. Tijdens het project wordt er regelmatig een rapportage opgestuurd met de vorderingen en zorgen onze budgetcoaches ervoor dat u leert met geld om gaan.

Wilt u graag meer informatie, of heeft u misschien vragen over De Sociale Raadsvrouw? Dan kunt u altijd terecht op de website waar alle informatie te vinden is. Kunt u het niet vinden op de website of belt u liever? Neem dan telefonisch contact op met een van de werknemers die u dan vriendelijk verder helpen.

Comments are closed.