Dé schoonheidsspecialiste in Rotterdam

Centifolia: Dé schoonheidsspecialiste in Rotterdam
Centifolia heeft haar naam als erkende schoonheidsspecialiste in Rotterdam al prima opgebouwd. In onze schoonheidssalon, gelegen in Rotterdam Blijdorp kunt u terecht voor allerhande schoonheidsbehandelingen. Als schoonheidsspecialiste streven wij continue naar huidverbetering voor onze cliënten.

Een gezonde huid volgens de schoonheidsspecialiste
Wat verstaat de schoonheidsspecialiste onder een gezonde huid? Omdat elke huid anders is, bestaat een goede schoonheidsbehandeling uit maatwerk. Daarom wordt tijdens de behandeling door de schoonheidsspecialiste een huidanalyse gedaan. Met deze informatie kunt u thuis ook de juiste producten voor uw huid gebruiken. De schoonheidsspecialiste werkt graag met u samen om een mooie en gezonde huid te bewerkstelligen.

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor diverse behandelingen, zoals: basis gezichtsbehandeling, microdermabrasie, pedicure, acnebehandelingen en chemische peeling.

In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor pedicurebehandelingen. Denk u hierbij aan diverse eelt behandelingen zoals het verwijderen van eelt en likdoorns. Ook behandelen wij ingroeiende nagels. Een pedicure kan veel betekenen bij voetklachten, maar ook preventief bij het verzorgen van gezonde en mooie voeten. Tevens zijn wij aangesloten bij de landelijke organisatie voor de voetverzorger.

Omdat wij ontwikkeling en kennis erg belangrijk vinden, gaan wij regelmatig op training om kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

Comments are closed.