De perfecte bank bij Plaisier Interieur

Hoe zit u het liefst? En hoe ziet uw favoriete bank eruit? Er is een bank die altijd past: de Rolf Benz EGO  beantwoord moeiteloos aan al uw wensen.

De EGO-serie bestaat uit twee tijdloze basismodellen en dankzij de vele maatwerk-opties wordt het kiezen een plezier en uw bank een unicum!

Dit voorjaar vindt u extra veel Rolf Benz-modellen bij Plaisier Interieur.

Laat u verrassen door de grootste exclusieve woonwinkel van Rotterdam en omstreken gespecialiseerd in interieuradvies, interieurontwerp en lichtadvies.

Op dezelfde plek als waar de jonge ondernemer Arie-Jan Plaisier in 1898 begon met een kleine manufacturenhandel staat nu de grootste exclusieve woonwinkel van de Randstad.

Sinds de oprichting hebben inmiddels vier generaties Plaisier het bedrijf helpen opbouwen. Ons team van interieuradviseurs, monteurs, planners en stoffeerders bestaat uit enthousiaste vrouwen en mannen die stuk voor stuk een tikje Plaisier-gek zijn. Dat betekent dat we houden van ons vak, en bovenal van mensen!

Onze filosofie is daarom al meer dan 110 jaar dezelfde: Plaisier is er om uw persoonlijke woonwensen in vervulling te laten gaan, met oog voor de kwaliteit van uw eigen leef- en werkomgeving.

Bij Plaisier voelt u zich Thuis!

 Plaisier Interieur
Lagenlijk 99
2981 EK Ridderkerk

www.plaisierinterieur.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.