Dé kindercamping van Overijssel

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige gezinscamping waar je met je kinderen terechtkunt en waar zij -en daardoor ook jij- de tijd van hun leven hebben? Natuurlijk ben je dat, het geluk van je kinderen gaat voor alles. Op Camping Heidepark in Overijssel krijgen je kinderen alle mogelijkheden om er een fantastische vakantie van te maken die zij echt nooit meer zullen vergeten. Hieronder staan slechts enkele van de faciliteiten vermeld.

  • Apart peuter- en kleuterbad.
  • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
  • Draadloze internetverbinding op de hele camping.
  • Gelegen te midden van volop natuur waarin u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen.
  • Eigen verwarmd zwembad
  • Kleinschalige camping voor gezinnen

Overijssel, prachtig op zich

Camping Heidepark is gevestigd in het mooie Lemelerveld en ligt te midden van allerlei populaire toeristische plaatsen zoals Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Deze zijn allen bereikbaar per fiets. Ook bent u op de camping in de directe nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden. Als extra aanbeveling geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij verhuren ook fietsen.Vanaf de camping heeft u mooie fietsroutes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze mooie streek begint al op enkele kilometers van onze de camping.

Overtuigd geraakt? Bekijk vandaag nog de website van het Heidepark voor meer informatie over deze kindercamping Overijssel.

Comments are closed.