De beste smartphones die binnenkort gaan uitkomen

Wanneer het om smartphones en tablets gaat, verandert er constant veel in het aanbod. De ontwikkelingen in zowel ontwerp als techniek gaan zo snel, dat de topmodellen elkaar blijven opvolgen. De populariteit van de iPhone is nog steeds erg groot, maar er komen smartphones aan die zomaar eens een serieuze concurrent zouden kunnen zijn.

Omdat we altijd op zoek zijn naar de mooiste telefoonhoesjes voor smartphones houden we deze ontwikkelingen scherp in de gaten. Wat zijn de beste smartphones die binnenkort gaan uitkomen?

Blackberry Z10

Met de introductie van de Z10 wil Blackberry weer helemaal terug zijn in telecomland. De nieuwste smartphone van Blackberry voldoet eindelijk aan de wensen die mensen hebben als het om een smartphone gaat: een groot scherm met touchscreen, duidelijke manier van werken, logisch besturingssysteem etc. Het is afwachten hoe het toestel echt gaat worden, maar de voortekenen zijn in ieder geval goed!

Samsung Galaxy S4

De opvolger van de S3 moet het nieuwe paradepaardje worden van Samsung. De nieuwste telg uit de Galaxy serie heeft enorme verwachtingen, maar met de uitgelekte details over de kwaliteit van bijvoorbeeld het scherm, de camera en snelheid lijkt het erop dat dit een serieuze concurrent gaat worden voor de iPhone 5. We zullen dan ook snel de nodige Samsung Galaxy S4 hoesjes in ons assortiment opnemen.

iPhone 5s

Ook Apple werkt aan een nieuw toestel. Er wordt verwacht dat de opvolger van de iPhone 5 de 5s gaat worden – een verbeterde versie van het huidige toestel die vooral sneller zal zijn. Daarmee wil Apple de groeiende concurrente het hoofd blijven bieden.

Over Hoesjes.com

Hoesjes.com is dé online specialist voor telefoonhoesjes en tablet hoesjes. We hebben een ruim assortiment opgebouwd met enkel A-merken, zodat we voor iedereen een geschikt hoesje in de webwinkel hebben.

Comments are closed.