Dakdekkersbedrijf lanceert nieuwe landelijke website

Op 15-08-2012 is een nieuw landelijk dekkende website, dakdekkersbedrijf.org, live gegaan. Doormiddel van deze website kunnen particulieren en bedrijven snel in contact komen met een vakkundige dakdekker uit hun eigen regio.

Zo werkt het

Via de website kunnen de bezoekers eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen bij de lokale dakdekkers. Hierdoor kan de consument rustig andere offertes met elkaar vergelijken en zodoende een overwegen keuze maken welke dakdekker ze in dienst willen nemen.

Waarom deze website?

Dakdekkersbedrijf.org is in het leven geroepen omdat steeds meer lokale dakdekkersbedrijven zich beklagen over oneerlijke concurrentie. Veel klussen worden weggenomen door grote landelijke partijen waardoor de lokale dakdekker geen kans meer heeft op een eerlijke concurrentiestrijd.

Lokale markt koppelen aan de lokale dakdekker

Ons doel achter de website dakdekkersbedrijf.org is om de lokale dakdekker eerlijk de kans te geven om zijn kwaliteiten aan de consument voor te leggen d.m.v. een vrijblijvende offerte of door het maken van een persoonlijke afspraak. Dit alles zonder dat de grote spelers in de markt de klussen wegkapen.

Kluskeur keurmerk

Alle aangesloten dakdekkers bij dakdekkersbedrijf.org zijn voorzien van het Kluskeur keurmerk. Dit keurmerk is een onafhankelijk keurmerk die de dakdekkers en hun prestaties keurt op service, kwaliteit en prijs. Zo bent u als klant verzekerd van een goede samenwerking en komt u dus niet in contact met de beunhazen in deze branche.

Bezoek onze website

Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Of wilt u in contact komen met bijvoorbeeld een dakdekker in Amsterdam? Bezoek dan eens onze website of stuur een mail naar info[at]dakdekkersbedrijf.org.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.