Camper verhuur Nieuw Zeeland Nu gratis internet

Camper verhuur Nieuw Zeeland nu gratis internet

Voor het komende seizoen heeft Camper verhuur Nieuw Zeeland en BayofIslandsCampervans een aanbieding die uniek is voor Nieuw Zeeland.

Camper verhuur Nieuw Zeeland Nu gratis internet

Camper verhuur Nieuw Zeeland Nu gratis internet

Iedereen die bij ons een camper huurt om Nieuw Zeeland te verkennen krijgt niet alleen de beste service en een  volledig ingerichte camper mee. Om te vieren dat alle campers nu voorzien zijn van een hotspot krijgt iedereen 2GB internet cadeau! Dus neem je iPad, laptop en smartphone mee en blijft in contact met familie en hou je Facebook en blog up to date!

Vraag een gratis offerte aan bij Camper Nieuw Zeeland

Wij bieden niet alleen gratis internet maar volledig ingerichte campers. Geen goedkope stoeltje o,m buiten te zitten zoals de meeste verhuur bedrijven. Een bbq gratis als je wilt, geen bijkomende kosten voor GPS een goede routemap (boek) zaklantaarn, zonnebrand creme, anti muggen lotion om maar iets te noemen zijn gewoon standaard bij ons. Omdat wij kleinschalig zijn kunnen we deze unieke service aanbieden! Ja zelf een eerste overnachting in Baystay B&B in Paihia, The Bay of Islands behoort tot de mogelijkheden als je bij ons huurt. Niemand wil toch na een lange vlucht met een jetlag achter het stuur stappen?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.