Cadeau voor mijn partner

Mijn partner en ik zijn afgelopen maand alweer 10 jaar bij elkaar. Om deze redenen had ik de wens om mijn partner een geweldig uniek cadeau te geven en deze heb ik gevonden via de webshop van Joja Shop. Zij verkopen namelijk de meest geweldige kaarsen waarop uzelf een eigen unieke tekst kunt laten plaatsen. Zo heb ik op een kaars de naam van mijn partner en mijn eigen naam laten plaatsen, waaronder onze datum staat. Elke avond branden wij nu een kaarsje ter viering van onze relatie.

Nog altijd verliefd

Mijn relatie is in tegenstelling tot vele andere relaties nooit een sleur geworden en wij zijn nog altijd enorm verliefd op elkaar. Terwijl vaak door andere wordt gezegd dat hun relatie enorm saai is geworden, lijkt bij ons de romantiek nooit te verdwijnen. Zo hebben wij vanaf het begin altijd de romantiek hoog proberen te houden en steken wij elke avond op onze slaapkamer kaarsjes aan. Nu met de nieuwe kaars in onze slaapkamer is de romantiek nog hoger dan normaal.

Bestellen van de kaarsen

Wilt u ook graag een kaars met tekst bestellen voor uw partner, moeder, vader of iemand anders uit uw kring? Surf dan naar de website van Joja Shop en bestel de kaarsen online!

Comments are closed.