Buitenspa in de tuin

REGENSBURG. Het buitenspa slechte nieuws voor vele RAD kan worden: de Bruckmandl, zelf een mijlpaal op de stenen brug van landmark, verdwijnt in begin juni. Het zal delen het lot van bruggen een adelaar vanaf de brug Nibelungen terwijl buitenspa  en voor altijd verdwijnen in een tijdschrift, maar het zal een lange afscheid. Tot 2017, is het karakter gebracht terug naar zijn rechtmatige plaats. Ditmaal de zandsteen figuur is gevonden in de rug, maar bij een fontein aan voormalige schoonheid.

Geen wonder is dat de Bruckmandl heeft buitenspa  diverse pijnen en pijnen van leeftijd, tenslotte al 160 jaar onder zijn riem en in deze tijd van wind en weer, en twee grote oorlogen geweest. Het karakter, gemaakt door de beeldhouwer Anton leeg, zit sinds het jaar 1854 op de huidige locatie, waar volgens de tradities, buitenspa  al zijn twee voorganger Mandl symbolen. De originele sculptuur werd vernietigd in 1579 en beschouwd als verloren. Vandaag is de romp in het historisch Museum beschikbaar door de tweede run.

De tand die tijd ouderdom verteerde moet de legendarische figuur, die zogenaamd vertegenwoordigt de bouwer van de stenen buitenspa  brug, zo worden toegelaten. Maar deskundigen hoe zieken, zo ziek, de Bruckmandl is, zelfs niet verdacht tot twee maanden geleden. Omdat eigenlijk de Mandl net een nieuwe rechter arm, die was – moet krijgen verloren hem in December 2012 of via de verwoestingen van tijd of vernield tijdgenoten nooit kan worden verduidelijkt. Zelfs buitenspa  duikers had searched – mislukt – de overstromingen de stenen deel van het lichaam buitenspa .

Comments are closed.