Boomverzorging voor bij u in de tuin

“Bomen hebben boomverzorging geen lobby in Lübeck,” Detlev Stolzenberg ingesteld brief, die als de enige die in het gebouw Comité voor de toepassing van de piraten partij tot een grotere doorzichtigheid in de boom zorg gestemd.
Doel van het voorstel was dat de boomverzorging documenten opgesteld door het gebouw beheer zou verstrekt de natuur bescherming verenigingen en de buurt verenigingen boom zaak acties en directe bewoners op de hoogte, suggesties en opties voor het omgaan met bomen naar voren gebracht. Het gebouw Comité als politiek verantwoordelijke instantie moet vervolgens worden op de boomverzorging maatregelen. Vervoer veiligheidsmaatregelen werden uitdrukkelijk uitgesloten.

Stolzenberg: “de raadpleging boomverzorging is gebleken dat onze collega’s in de Commissie niet wil om te gaan met de resultaten van de werkzaamheden van de boomkweker en mogelijke alternatieven voor het omgaan met bomen. Deze informatie verstrekt door de medewerkers van boomverzorging de administratie zijn bereid en kon worden verstrekt zonder extra administratieve werkzaamheden de betrokkene. Alleen de deelname en de evaluatie van de suggesties zou overhead. En advies over het gebouw Comité. De bomen zijn echter niet boomverzorging waard de Lübeck politici.”

Stolzenberg dringt er bij geïnteresseerd clubs en verenigingen, evenals betrokken bewoners te vraag onderhoud en boom zaak acties, te luid protesteren. “De school stenen Rade en de bewoners van Hawk weide boomverzorging voorbeelden in grote, die uiteraard alleen r helpt bij het verplaatsen van politiek te heroverwegen. Technische argumenten zijn niet boomverzorging gehoord.”

Comments are closed.